martes, 31 de mayo de 2011

Passejada pel roquer

Fa uns dies que vaig per les tardes a matar el cuquet de la fotografia i aprofito per buscar noves localitzacions mentre passejo pel roquer, disfrutan de tots els sentits. La rumor dels tràngols al trencar al roquer, els crits de les gavines rialleres. L’olor típic del roquer, de les algues al passar per les platges, del romer, dels pins i de les plantes típiques de la nostra garriga. De les llums daurades al pondre’s el sol.

Fen la passejada vaig passar per una platja on mai havia fet cap fotografia i això que passo casi sempre pel  costat, com era molt tard i la tarda no prometia res de res, un cel tapat del tot, gris i amb ganes de ploure, però al passar-hi vaig sentir el soroll de la mar picar al roquer  i vaig pensar que almenys podria fer alguna seda al roquer i que per provar-ho no es perdria res.

Mira perhom que els deus de la fotografia me van deixar un regalet al mitg la platja, jejeje. Ni els mosquits me van fer marxar d’alli buscant composicions i fen una foto detras de l’altra.

El regalet era un “gall” perdut (boia) d’algun sarsiero, un magnífic element per col·locar dins de la composició.




Per art de màgia la boia va canviar de lloc i va anar a para al roquer, jejejejeje










                                                                                         




3 comentarios:

  1. Anar a fer fotos i torbar un gall és el millor que et pot passar!!! jejeje!

    ResponderEliminar
  2. Bones Bernat! m'agrada la compode la última foto, molt.
    A veure si un dia em deixo caure per les teves terres... vaig quedar enamorat de la Punta de la Mora, ara ja fa uns anys. Si algún dia t'animes a la costa Brava m'ho dius, salut!

    ResponderEliminar
  3. Caram amb la "teva" magia...
    Mira l' Antonio m' ha donat una idea, a veure si ens deixem caure per les teves terres alguna vegada, i a l'igual per tu i la Costa Brava

    ResponderEliminar