lunes, 23 de mayo de 2011

RETORN

Ara farà dos anys vaig adquirir la meva primera rèflex , una D200 de segona ma, així que estic en aquest mon de fa poc temps i miro d’aprendre tot el que puc, escoltant als que en saben més que jo i preguntant-los-hi el que no se, eh que si Xavi?? També em faig un fart de mirar fotos d’altres fotògrafs , tan amateurs  com professionals, però com que detràs de cada foto hi ha una historia, que és el que m’agrada a mi de la fotografia, dons  segueixo algun que altre Blog.

Aquest es el motiu d’aquesta entrada, un dels fotògraf que segueixo comentava en el seu blog que ell s’autovalora anant al primer lloc que va fotografiar en àmbit de marines, així veu la seva evolució com a fotògraf amateur.

Dons a la feina, càmera i tots els trastes al coll i cap a Port Olivet, val a dir que la tarde era bastant soseta i calma blanca a la mar, sense cap collet de mar per poder fer alguna cosa, el lloc és molt bonic però fotogràficament  no hi ha grans coses per poder composar i treure alguna cosa de profit, aquest era el repte.

Allí va ser el primer lloc on vaig anar, pues ara hi torno. De la primera vegada que vaig anar no guardo cap fotografia, fent neteja les vaig llençar totes, imagineu-se si n’eren de dolentes.
 
A última hora el cel es va tapar i alguna cosa vam treure. 







2 comentarios:

  1. Bones

    Veig que et "donen" bons consells, jo també he preguntat molt, llegit molt i observat molt... peró el que més m'ha ajudat és fer sortides amb diferetns fotograf i observar com treballen i preguntar dubtes sense vergonya.
    He vist el teu porfoli i deu ni dó, tens un estil ben definit i m' encanta. Felicitas!

    ResponderEliminar
  2. Per cert bone slocalitzacions les que teniu per la zona.

    ResponderEliminar