martes, 30 de agosto de 2011

MESTRAL


Aquest divendres va passar un front atlàntic i per tant a “ La Cala” això vol dir mestral, per la tarde veia passar el núvols a tota velocitat, el cel prometia moltíssim, però la frau s’espitllava i podria ser que quedés, a l’hora de la posta del sol, el cel tot net, estava nerviós, no parava de mirar el cel, fins i tot a la barca un dels mariners em va preguntar que me passava que no parava quiet. Que m’havia de passar, que tenia ganes de fer anar el trípode i la ròtula noves que m’havia comprat feia uns dies i encara no havia pogut disfrutar-los (055 XPROB i la ròtula la 410 )a més el cel prometia ser dels que m’agraden a mi.

Acabada la feina vaig sortir pitant cap la platja, un petit raconet que es resistia a què el tingués fotografiat, una vegada perquè el sol sortia molt fort, l’altra perquè el cel era molt pla o fins i tot perquè havia massa tràngols i no podia posar-me al lloc que volia.

Només arribar-hi va començar la transformació del núvols, es van anar posant de color ataronjat i poc a poc van tombar al roig, tot un espectacle de posta de sol, de les que fan afició.

Parlant d’afició, miro el rellotge  i havia començat el futbol, jejejeje, corrents cap a casa tot satisfet amb algunes bones fotos al sarró, només vaig perdrem els primers deu minuts, és el que té fotografiar a la voreta de casa ;-)


D5000, sigma 10-20 a 10 mm, iso 100, f 11, 20 seg. nd 64, 0,9 dgn invers Hitech WB en manual


D5000, sigma 10-20 a 10 mm, f 11, iso 100, 25 seg. nd 64 dgn 0,9 wb manual

2 comentarios:

  1. Es tot un privilegi tenir aquest tresor a la vora de casa.

    ResponderEliminar
  2. Vaya nubes, que suerte has tenido de poder encontrarte esta estampa. Impresionante!!

    Besotes

    ResponderEliminar