miércoles, 26 de octubre de 2011

EL MACÍS DELS PORTS

Últimament en el tema de la fotografia tinc  boira mental, veig les meves fotos i totes me semblen iguals, com si m’hagués estancat. Així que a grans mals, grans remeis. Un bon cop de timó i començar una nova singladura terra endins e intentar treure tot el suc que puguem als Ports de Tortosa-Beseit .

De moment ja porto tres sortidetes, a la primera vaig pagar la quintada, vaig carregar tot l’equip ja que no sabia que em trobaria i el meu amic, que és el que fa muntanya, em va dir que era una passejadeta, només varen ser 18 km, arggg i jo amb 20 kg a l’esquena. Vam fer la ruta del “carrer ample” a la zona d’Horta de Sant Joan. Imagineu-se com anava d’ofegat que ni vaig gosar a treure la càmera de la motxilla.

Detall d'una alsina del "Carrer Ample"


La segona, ja ben planificada, va ser al barranc de “La Caramella” i “el racó de la Gralla”, llàstima que fa molt de temps que no plou per aquestes contrades, la sequera es fa notar i no vaig poder treure suc dels salts d’aigua de La Caramella, però alguna coseta vaig poder fer.





Buscant  rutes i itineraris que poder fer pels Ports, vaig trobar que Rosa Isabel Vázquez  feia un curs de composició per la zona de Beseit organitzat per Vicent Pellicer  i m’hi vaig apuntar. Cap de setmana intens fotogràficament, tant pel ajustat del horari com per les xerrades de fotografia entre els companys. Una molt bona experiència  i unes boníssimes localitzacions per ara la tardor quan vulgui ploure.
Aquí teniu un tastet d’aquesta nova singladura, però al roquer a mullar-me i quedar tot salabrós també hi penso anar ;-)


Pantà de la Pena (Beseit)


Riu Ulldemo ( afluent del Matarranya)

5 comentarios:

  1. Si les jo tinc la culpa d'aquestes fotos... benvolgudes: MEA CULPA!! jeje.
    LA foto de muntanya es un bon complement a les fotos marines... i a qualsevol altre tipues de fotografia... és realment difícil fer fotos maques de zones muntanes... una cosa és que un paisatje sigui maco de veure, i una altra de ben diferent és que les fotos funcionin...
    Aquestes teves les veig molt bé, de fet els Ports tenen unas racons espectaculars... suposo que coneixes la fageda del retaule... deu estar al "dente", o casi.
    salut!!

    ResponderEliminar
  2. Tens raó. De tant en tant convé fer un gir en la nostra activitat fotogràfica i reconsiderar molts aspectes.
    Ens portes una bona sèrie de fotos. Enhorabona i a seguir buscant...

    ResponderEliminar
  3. Genials la primera i la tercera.
    Salut!!

    ResponderEliminar
  4. LA segona i tercera tenen una bona llum calideta com m' agraden.
    Aquest lloc té moltes possibilitats, llàstima que hem cau massa lluny, però segur que hi faig alguna visita.

    ResponderEliminar
  5. M'agrada la tercera per la composició i la llum, jo hi he estat unes quantes vegades, però ja fa molt de la última.
    Un luxe poder escoltar a la Rosa.
    Molt bon any!!

    ResponderEliminar