martes, 13 de septiembre de 2011

DELTA I MOSQUITS

El Delta de l’Ebre  i els mosquits sempre van agafadets de la mà ja que al delta es donen tots els condicionants per la proliferació d’aquests insectes del dimoni, es una cosa que s’ha d’assumir quan un hi va, normalment amb els repel·lents que venen a les botigues en tens prou per no preocupar-te de sortir  inflat.

L’altre dia la cosa va ser diferent, vam arribar de nit fosc, ens vam omplir de repel·lent, fora roba i a l’aigua a fotografiar uns ventrols, uns arts de pesca tradicionals de parany, tal com s’anava fent de dia l’activitat dels mosquits anava a més, entraven per tots els forats, nas, boca orelles. Es posaven davant del objectiu, donaven la tabarra tot el que volien i més, em picava tot. Tenia una forta picor a la cama just detràs del genoll, mare meua el que tenia allí, estaven tots els mosquits del delta xuclant-me la sang, tenia la cama negra de tants que n’havia. Pel que es veu al posar-me a l’aigua, em va marxar el  repel·lent de la cama quedant desprotegida. Es va començar a inflar, la tenia com un bota de vi, d’inflada i roja de la sang dels que vaig matar.

Les llums eren molt bones, intentava fer alguna foto però res de res, estava més pels mosquits que per la càmera, vols una i bona surt corrents  cap al cotxe a per més repel·lent i a amagar-nos fins que passes l’hora de més activitat d’aquests petits coleòpters.

Això de fer fotos es un deport de risc!!!!

Aquí us deixo un tastet del que bonament vaig poder fer, més ben dit el que em van deixar fer els mosquits.












4 comentarios:

  1. EEC!!! que qui va sortir correns a buscar el repelent vaig ser jo!!!! jejejejeje!!! com xalem!!

    ResponderEliminar
  2. L'última vegada que vaig estar al delta també vaig estar més pels mosquits que per les fotos. Em vaig prometre que només tornaría en hivern...
    Així i tot te n'has portat alguna imatge ben guapa. La diagonal de la xarxa i els tons de la primera estan ben guapos.
    Salutacions

    ResponderEliminar
  3. La primera és magnifica! Llums, tons, compo...
    Aixó dels mosquits si que emprenya, segons a quines cales de la Costa Brava més arrasserades i de poca afluència turistica sembla que esperin als fotografs doncs són l'unic menjar que deuen tenir. Jo també tinc les cames inflades...

    ResponderEliminar
  4. Las tres muy buenas, la primera me gusta mucho el tono azul, y me encantan los tonos pastes de las otras dos. Yo estuve en el Delta hace unos años, en verano, pero me libre de los mosquitos.
    Un saludo

    ResponderEliminar