miércoles, 6 de junio de 2012

PLATJA CAMALEÒNICA


Des de fa temps  tinc preparada una entrada sobre una matinada fotogràfica amb el company Fidel Margalef Estivill, a la platja de Les Ampolles o Platja del Suro, que són els dos noms que rep una petita caleta que està de Garbí de la platja de Calaforn.

És una platja que em costava molt fotografiar degut a l’anarquia que hi havia de roques disperses damunt  d’un llosar. Vam anar-hi perquè es una platja de fàcil accés i per superar la dificultat de la composició.

En arribar ens vam quedar parats, havia una gran platja de sorra que la mar havia anat aportant fent-la tota diferent . Fins i tot vaig anar un altre dia per la tarde per  treure-li més suc.

El cap de setmana següent li vaig comentar al meu amic Sisco, que acostumar a anar-hi a nedar a l’estiu a aquesta cala,  que aquest any xalaria i no es punxaria el peus  de la manera que havia quedat.

 Però per a sorpresa nostra,  de la mateixa manera que havia aparegut  l’arena, un altre  temporal  se la va endur i no ha deixat ni un gra, fins i tot va canviar les pedres de lloc.

Així és que us presento l’abans i el després , amb sorra i sense, fotografies de tres dies diferents.















3 comentarios:

  1. Quina preciositat de serie,Bernat.L´espera (encara que molt llarga per als qui volem gaudir del teu treball) ha mereixcut la pena.

    ResponderEliminar
  2. Bones
    Impresiionant els canvis que fa la natura.
    Bon treball, de composició...

    ResponderEliminar