lunes, 16 de julio de 2012

LLUMS A LA DEVESA


Aquest any durant les vacances que he fet a Extremadura he pogut gaudir d'unes postes de sol magnifiques amb les llums que tots busquem.

Quan vaig anar em vaig posar un repte: fotografiar aquells camps, deveses i terres extremenyes. Les fotos que fins ara he fet allí sempre han estat amb aigua, que és el mitja en què em moc millor o que em sento més còmode, el riu Ibor i el pantà de Valdecañas.  Aquestes fotos ja les tinc molt treballades, que tenia que fer una altra elecció i canviar els continguts.

El primer dia la posta va ser genial. Mentre jo anava de visita de casa en casa saludant a la família, que no veiem des de feia un any, només mirava el rellotge i es va fer tard.

Me la vaig perdre però em va permetre planificar les següents sortides sabent que s'assemblarien perquè no es preveien canvis de temps.

L'entrada d'avui és perquè pugueu veure una posta de sol, no només mirar-la.

 Descobrir que l’ocàs no és tan sols el moment quan el sol s'amaga darrere les muntanyes. Són moments màgics que canvien tot, els camps es tenyeixen de daurat i les llums donen volum als núvols, el cel pateix una metamorfosi, passa de ser blau a ser groc, taronja i vermell en qüestió de segons.

Aquests moments màgics els he après a viure gràcies al fantàstic món de la fotografia.

En aquesta ocasió no dono tanta importància a la composició, és gairebé la mateixa en totes les fotos, és per veure el canvi de llums en una fracció de temps de només 30 minuts.

Una de totes és la que més m'agrada de totes les que he fet aquestes vacances, a veure si l’endevineu.
Salut!!!!!!
1 comentario:

  1. Hola Bernat. A mi també em costa moltíssim fer fotografies en les que no surti aigua. Moltes vegades m'ho he plantejat.
    No sé quina serà la que més t'agrada a tú, però a mi la tercera amb la compo més neta i el degradat de colors del cel em sembla preciosa :-)

    ResponderEliminar