miércoles, 28 de noviembre de 2012

Urbasa


Avui una entrada ràpida.

El cap de setmana del 12 d’octubre vaig anar a Urbasa. La sort no va voler acompanyar-me i la boira que va haver durant tota la setmana va desaparèixer dissabte i diumenge.

Però qui no es conforma es perquè no vol perquè vam poder gaudir de passejades per les fagedes i de la gastronomia local.

La primera excursió va ser al naixement de l’Urederra, un lloc preciós, tot i que ha perdut una mica el seu encant. Suposo que pels abusos de la gent ara toca visitar-lo seguint el caminet i anant amb compte de no saltar la tanca, sempre mirant-lo a distància. Jo que m'havia portat el vadejador per posar-me a l'aigua i fer fotos, quin desengany!! Tot i així comprenc les mesures preses ja que  allò semblava la Rambla de les Flors un diumenge a la tarde.

El dissabte vaig quedar amb l’Iker Aizkorbe i dos amics seus. Ens vam trobar dalt d'Urbasa i vam enfilar cap la fageda “encantada”, un racó on les pedres prenen formes diverses. El sol entrava pel mig de la fageda i els contrallums eren molt forts, dia magnífic per passejar però no per fotos. Vam aprofitar per xerrar de fotografia, fins i tot baixant cap als cotxes vam coincidir amb David Cidre i ens vam entretenir fent-la petar. Després uns pintxos a Altsasu i xerrada fotogràfica una altra vegada.

Diumenge una altra vegada a la muntanya i tampoc va haver sort. Bé,  ja que estàvem uns quants bolets que ens vam emportar cap a casa.

Ara ja tinc l'excusa per poder tornar l'any vinent!!




Bosque encantado, el submarino






7 comentarios:

  1. HOLA BERNAT

    AQUET COLOR TURQUESA ES SENSACIONAL, NO CONEC EL UREDERRA, HE ESTAT A DALT DE LA PARED VEIEN ELS BOLTORS

    SALUT
    JOAN

    ResponderEliminar
  2. Aupa Bernat!!!

    Vaya sorpresa encontrarme con mi nombre en esta entrada!!! Muchas gracias!

    Fueron unos días complicados para este tipo de fotografía, pero veo que le sacaste provecho a las salidas que realizaste durante la estancia. Y por descontado queda (lo que te he podido entender del catalán), el hecho de que nos conociéramos y esas comilonas que te has pegado, jejejeje!!!

    Igual que te respondo yo en mi entrada del blog, ahora tú también tienes excusa para volver a estos parajes e intentar buscar esos lugares con mejores condiciones.

    Esperamos entonces al otoño siguiente?

    Un abrazo y recuerdos a tu mujer ;-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Claro que vuelvo a venir pero con una condicion, que no me escondas la niebla jajajaja Fue un placer compartir la salida por Urbasa

      Salut!!

      Eliminar
  3. La veritat és que aquest riu blau deu ser una passada. Ja havia llegit que estava molt acotat l'accés lliure i que limitava molt el tema de les fotos...
    Que va passar amb la boira??? je, je...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La massificació dels llocs porta aquestes limitacions per preservar els llocs, encara que sigui així, val la pena anar-hi.
      La boira? el que passa sempre, com més busques una cosa menys la troves, pero la preserverancia es una virtut, jejeje, ja m'esperen per l'any vinent

      Salut!!

      Eliminar
  4. Hola Bernat...al final he estat aquesta tardorper Urederra, Urbasa, Gorbeia e Irati...una pasada

    salut
    joan

    ResponderEliminar